Valsul mirilor Bucuresti– un moment inedit din viata Dvs

Momentele fericite pe care nu le vei uita toata viata sunt cu siguranta putine asa ca trebuie sa fii sigur ca le traiesti din plin. Unul dintre acestea este chiar valsul mirilor Bucuresti cand, la nunta, cei doi proaspat casatoriti vor dansa in vazul tuturor. Acesta este un moment pe care cu siguranta nu ai cum sa-l dai uitarii chiar si fara nici o poza sau filmare existenta – el iti va ramane intiparit in minte pentru totdeauna.

Curs de dans. Curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time.

Pentru a fi sigur ca ai parte de o experienta de calitate si ca valsul mirilor Bucuresti nu se transforma intr-un mic esec trebuie sa te pregatesti din timp si sa ai o coregrafie bine stabilita. Pentru aceasta este indicat sa cauti o scoala de dans unde sa vorbesti cu instructorul sa va pregateasca pe amandoi pentru marele moment si anume pentru valsul mirilor Bucuresti.

Nu este obligatoriu ca la nunta sa existe acest dans, dar majoritatea cuplurilor din ziua de astazi il prefera. Daca nu esti un dansator prea bun nu inseamna ca trebuie sa te eschivezi de la acest moment mai ales daca partenerul sau partenera ta isi doreste din suflet sa faca asta. Valsul mirilor Bucuresti trebuie sa reprezinte momentul sublim in care cei doi sunt atat de fericiti impreuna incat dragostea lor ii separa practic de tot ceea ce se intampla in jur, iar acest moment nu poate fi sub nici o forma stricat de faptul ca nu stii sa dansezi.

Valsul mirilor, mai exact pasii de vals vienez sunt stricti, iar un instructor de dans te poate invata cum sa-i executi cu corectitudine atat pe tine cat si pe partener. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te deschizi si sa pasesti cu relaxare, dar sa fii atent sa nu-ti calci sotia sau sotul pe picior si sub nici o forma sa nu te enervezi daca acest lucru se intampla.

Scoala de Dans DAnce Time

Cursuri de dans Bucuresti

Vals vienez, galerie video:

vals vienez video 1 ******* vals vienez video 2 ******* vals vienez video 3 *******

vals vienez video 4 ******* vals vienez video 5 ******* vals vienez video 6 *******

vals vienez video 7 ******* vals vienez video 8 ******* vals vienez video 9 *******

valsul mirilor video 10 ******* valsul mirilor si al nasilor video 11 *******

Melodii valsul mirilor, melodii valsul miresei, galerie audio – click sa asculti 9 melodii frumoase de vals >>>