Este o intrebare a celor mari atunci cand se gandesc la ei insisi si doresc sa urmeze un curs de dans pentru relaxarea si detasarea lor sau pentru situatia in care se gandesc la copii lor, la dezvoltarea armonioasa si decid inscrierea celor mici la cursuri de dans.

Indiferent de varianta pe care o vei alege daca vrei sa urmezi cursuri de dans trebuie sa stii de la inceput daca mergi la o scola de dans sau un club de dans sportiv. Cluburile de dans se adreseaza celor ce urmaresc performanta in dans sportiv iar scolile de dans celor ce doresc sa invete dansul social, pur amator.

DAnce Time este o scoala de dans cu sediul in Bucuresti unde se studiaza in afara de dansurile latino-americane si a celor de societate (cele vazute la competitiile de dans sportiv) si salsa, merengue, rock`n`roll, bachata si tango argentinian. La noi frecventa sedintelor la orele de grup este de 2 lectii / saptamana iar la cluburile de dans sportiv este de cel putin patru, cinci antrenamente pe saptamana. Cam aceasta-i diferenta atunci dansul este tratat ca un sport de performanta caruia i se dedica timp, efort fizic, financiar si emotional.

Daca vrei sa urmezi cursuri doar pentru sufletul tau nu este tarziu sa te apuci nici la 50 de ani (avem si am avut participanti la cursuri cu varste si de 56 ani), dar daca vrei performanta in dans este bine sa te apuci de mic, de la 6- 7 ani. Conteaza foarte mult aici talentul, cat de mult ii place copilului dansul si cat de atras este de aceasta forma de exprimare nonverbala.