O scoala de dans latinosalsa este alegerea perfecta pentru tine daca te-ai saturat de stilul de dans existent in majoritatea cluburilor si vrei pur si simplu sa incerci ceva nou. Fiecare scoala de dans ofera lectii de salsa, unul dintre cele mai cunoscute si mai populare dansuri latino-americane.

Curs de dans. Curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time.

Salsa se danseaza, in cele mai multe cazuri, alaturi de un partener, astfel ca poti profita de aceasta ocazie pentru a invata de la zero un dans nou si a-ti corecta pasii alaturi de cealalta persoana. Este intr-adevar o experienta placuta si poti invata mult mai multe lucruri atunci cand lucrezi in echipa, deoarece daca tu executi gresit anumite miscari celalalt isi va da seama de acest lucru si iti va atrage atentia sau invers, astfel ca ai doar de castigat.

Foarte multi dintre cei care formeaza un cuplu sunt prinsi in rutina zilnica si fiind atat de ocupati cu serviciul, copii si alte probleme cotidiene uita sa se relaxeze cum trebuie si prin urmare flacara dintre ei se stinge intr-un final. Pentru a evita astfel de situatii poti incepe sa inveti o serie de dansuri la o scoala de dans latino astfel ca sfarsiturile de saptamana sa devina adevarate oaze de fericire si bucurie. Salsa te conecteaza cu partenerul la nivel spiritual, iar starea de bine pe care o simti radiaza in jurul tau.

Odata ce vei incepe sa dansezi nu vei avea doar beneficiul de a elibera stresul ci te vei bucura si de sanatatea pe care miscarea o aduce cu dansa. Cele mai bune retete de slabit sunt reprezentante de dansuri, astfel ca o scoala de dans latino iti poate oferi mult mai mult decat te-ai fi asteptat. Tot aici vei gasi si parteneri de dans care sunt la acelasi nivel de aprofundare cu tine, astfel ca nu vei opri pe nimeni din evolutie si nici tu nu vei fi incetinit sau incetinita de un partner sub nivelul tau. Mai mult decat atat, daca vii fara pereche la dansat, aici este locul potrivit pentru a cunoaste noi oameni si a lega noi prieteni.

La o sala de dans latino mai intalnesti pe langa salsa, dansuri ca: Merengue,Tango argentinian,Samba,Jive ,Rumba, Rock`n`roll, Bachata.

In concluzie, o scoala de dans latino s-ar putea sa-ti schimbe viata in totalitate, iar beneficiile pe care le vei obtine dupa numai cateva sedinte se vor vedea pe buna dreptate. Starea ta generala se va imbunatati, iar negativismul va disparea incet-incet.

Scoala de dans latinoSalsa