scoala de dans copii Program dansuri copii aici < click >

De vrei sa alegi o scoala de dans sportiv sau un club de dans sportiv din Bucuresti sau din Romania iti recomandam Scoala de Dans DAnce Time, una dintre primele scoli de dans din Bucuresti ce urmareste calitatea serviciile in domeniul dansului sportiv. DanceTime este o scoala de dans pentru copii, adulti si adolescenti, cu sediul in Bucuresti, iar cursurile de dans se tin in grupe de 10 copii … De ce sa urmezi  un curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time in cele mai de jos vei afla.

In cazul in care cel mic are prea multe energie ar trebui sa-l duci la o scoala de dans copii pentru ca acest surplus sa fie focalizat pe ceva constructiv. Aici el va invata un lucru atat de necesar in societate, dar va deprinde si anumite calitati pe care le voi expune .

In primul rand, prin interactiunea cu alti copii de varsta lui, invata sa comunice mai usor si sa se integreze intr-un grup, iar acest lucru il va ajuta atat la scoala cat si in orice alta situatie unde va trebui sa intre in contact cu persoane noi. Mai mult decat atat, la Scoala de dans copii DAnceTime, cel mic va invata sa-si coordoneze miscarile si sa fie atent la fiecare pas pe care il are de facut, iar acest lucru nu numai ca ii va spori atentia, dar ii va imbunatati si capacitatea de concentrare si asociere.

cursuri dans copii

Poate ca la prima vedere nu pare, o scoala de dans copii unde se accepta copii de minim 4 ani va stimula, prin exercitii specifice creativitatea. Invatand lucruri noi el va fi in masura sa coreleze anumite aspecte din viata reala cu dansul si prin urmare va putea face unele asociatii constructive. Un lucru important este munca in echipa. Pentru simplu fapt ca cel mic face parte dintr-o echipa el va trebui sa munceasca la fel de mult pentru a se mentine la un anumit nivel si pentru a nu trage echipa (grupa) in jos, iar acestea trebuie invatate la o varsta cat mai frageda.

Memoria lor va fi de asemenea imbunatatia pentru ca la o scoala de dans copii pasii ce trebuie retinuti nu sunt dificili, dar asta presupune o minima concentare si putere de retinere, iar la varsta lor nu poate fi decat un exercitiu benefic.

dansuri copii

Avand in vedere cele enumerate mai sus trebuie sa concluzionam ca daca vrei sa faci ceva util pentru copilul tau atunci inscrie-l la DanceTime Bucuresti, o scoala de dans copii, adulti si adolescenti, deoarece are numai de castigat.

Scoala de DAns DAnceTime a fost infiintata in anul 2005. Pentru orarul complet la scoala pentru copii si adulti DAnceTime click aici.

Cursuri de dans in Bucuresti