Bun gasit, 

De mai bine de 15 ani, DanceTime organizeaza  cursuri de dans copii, pe categorii de varste 4-6 ani si 7-13 ani cat si dansuri pentru parinti, in paralel cu ei. Dansurile pentru parinti, pentru parintii doritori sa nu stea pe scaun, se tin in paralel, in sala nr. 2 din aceiasi locatie (un serviciu nou marca Dance Time). 

Aceste cursuri de dans pentru copii dar si pentru parintii lor sunt tinute in grupe 12 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto in dreapta) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. In cadrul unui modul copiii invata dansuri moderne, latino-americane si dansuri sportive.

In aceasta perioada iti oferim doua variante de cursuri de dans pentru copilul tau:

1. Cursuri de dans individuale,particulare, cu orar flexibil si posibilitatea de a fi singur in sala impreuna cu profesorul. Informatii telefonice 0726328891 si la receptia scolii de dans.

2. Cursuri de dans semi-grup, module cu program fix de 2 ori pe saptamana si detalii prezentate mai jos.

NOUTATI LA 28.07.2020: Poti beneficia si de promotie/reducere sau lectii de dans gratuite la abonament daca te inscrii intre 28.07.2020 – 03.08.2020.

Dansuri copii, program copii 4-6 ani #locuri 

cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

Grupa 6 – cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel – program marti si joi, de la 18.00.Locuri disponibile telefonic.

Grupa 8 – cursuri dans copii si parinti in paralel program luni si miercuri de la 18:00, din septembrie 2020.

Grupa 13 –   lectii dans copii + lectii particulare parinti in paralel – vineri de la 18:00 si sambata de la 11:00,din septembrie 2020.

Cursuri de dans copii  varste 7 – 13 ani, #program 

Grupa 11 – dansuri pentru copii + grupa parinti in paralel – program marti si joi de la 19.00. Patru locuri disponibile din 12. 

Grupa 3 – curs de dans copii  – sambata de la 12:00-13:30 + lectii particulare parinti in parelel. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 5 – curs de dans copii – program joi 19:00 & sambata de la 12:00. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 7 – curs de dans copii – program marti 19:00 & sambata de la 12:00. Locuri disponibile telefonic. 

Pasii pentru inscrierea la dans copii si parinti:

pasul a) rezervati locul dvs la 0726328891 (apelabil de luni pana sambata 10-20). Daca nu mai puteti onora rezervarea va rugam sa anuntati.

pasul b) gasiti putin timp si veniti impreuna cu copilul dvs in urmatoarele 2 zile la sediu. Veniti la inscriere impreuna cu copilul dvs scoala de dans, sa vorbim cu el/ea, sa ne cunoasca,  sa ii punem cateva intrebari,  sa vada spatiul, pe scurt-  sa ii facilitam integrarea. 

pasul c) inceperea ulteriora a primului  curs de dans

Cursuri de dans pentru parinti ce inseamna? Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans. 

cursuri de dans pentru copii, dans parinti si copii paralel

Abonament in grupe de 12 copii .

A. Abonament LOTUS &ndash include modul 14 sedinte/ 7 saptamani/ taxa 690 lei   575 lei (tarif valabil pentru inscrieri intre 28.07.2020 – 03.08.2020). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la inceperea cursului.

B. Abonament DELFIN * o parte din modul – tarif 390 lei – 8 lectii/4 saptamani. 

PROGRAMA  DANCETIME BUCURESTI

Programa completa este disponibila la sediul scolii. 

 Am ales un concept si o metoda de predare prin care orele de dans sa fie distractive, educative si consumatoare de energie (va invitam sa vizionati un curs inainte de a va inscrie). Cursurile de dans pentru copii tinute de DAnceTime – prin metoda de predare si felul in care este conceputa programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii – Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia). Din practica anilor, inca din 2005, am observat o dezvoltare fizica-motrica si psiho-emotionala excelenta dupa ce s-au parcurs mai multe module (categoria de varsta conteaza plus alte repere). Instructorii DanceTime combina cunoasterea acumulata in peste 15 ani de concursuri de dans nationale si internationale cu experienta acumulata in predare, inca din 2005.

img_4676

Copiii de 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-13 ani adaptata lor unde v-a invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-13 ani! Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici). 
La cererea dvs avem posibilitatea de a organiza si modulul dansuri populare copii mari cu varste intre 7-13 ani. Detalii la cerere.

Scoala de Dans
 DAnceTime-Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.