Daca te-ai gandit ca este timpul sa inveti sa dansezi, atunci singura solutie viabila e sa mergi la dans, la o Scoala de DAns Bucuresti . In primul rand atmosfera relaxanta pe care o vei intalni acolo precum si foarte multi indivizi care vin cu acelasi scop te vor ajuta sa te relaxezi si sa deprinzi miscarile corecte ca la urmatoarea petrecere sa fii cel mai bun dansator din zona.

 De vrei sa alegi o scoala de dans sportiv sau un club de dans sportiv din Bucuresti sau din Romania iti recomandam Scoala de Dans DAnce Time, una dintre primele scoli de dans din Bucuresti ce urmareste calitatea serviciile in domeniul dansului sportiv. Este o scoala de dans pentru copii, adulti si adolescenti, cu sediul in Bucuresti, iar la cursurile de dans se pot ...Curs de dans. Curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time.


Un aspect important la Scoala de DAns Bucuresti este ca toata lumea primeste un partener pe masura evitandu-se astfel situatiile in care un avansat danseaza cu un incepator sau invers. De asemenea grupele de copii nu se vor amesteca niciodata cu grupele de adolescenti sau grupele de adulti. Fiecare grupa de acest gen este compusa din aproximativ 8 sau chiar 12 indivizi, iar daca vrei sa fii singur in sala si toata atentia sa iti fie acordata tie poti opta pentru lectii particulare la Scoala de DAns Bucuresti .

Instructorii acestei scoli de danssunt dansatori profesionisti in domeniu de cel putin 12 ani, iar prin urmare experienta pe care au adunat-o de-a lungul acestui timp ii califica drept unii dintre cei mai buni. Calitatea lor de dansatori nu poate fi pusa la indoiala sub nici o forma, deci esti pe maini bune.

In ceea ce priveste structura lectiilor de la DAnceTime, Scoala de DAns Bucuresti. trebuie sa stii ca totul este organizat pe module. Fiecare modul consta in 8 saptamani a cate 16 sedinte ce se intind pe durata de 80 de minute fiecare. Dupa ce termini modulul de incepatori 1 vei trece la incepatori 2, apoi intermediari 1 si 2, iar in final avansati. Dansurile pe care le vei invata in timpul acestor lectii sunt dansuri latino-americane precum salsa sau cha-cha, valsul vienez care este foarte important pentru oricine, Merengue,Tango argentinian,Samba,Jive ,Rumba, Rock`n`roll, Bachatasi multe altele – totul depinde de ceea ce tu iti alegi in continuare.

Programul Scolii de Dans DAnce Time este luni pana sambata iar la lectiile de grup zilele in care se desfasoara cursurile sunt luni cu miercuri, marti cu joi si vineri cu sambata. Orele de incepere sunt de luni pana joi de la 18.20, 19.40 si 21.00, vineri de la 19.00 si 20.30 si sambata incepand de la 10.00.

Scoala de DAns DAnceTime te asteapta. Pentru orarul complet la scoala pentru copii si adulti DAnceTime click aici.

Cursuri de dans in Bucuresti