Si pentru ca ne-am propus sa dezvoltam programa de la cursuri cu noi stiluri de dans si pentru ca oamenii intrebau ce dansuri invata la urmatorul modul, de incepatori nivelul 2, iar noi raspundeam .:. samba, .:. jive, .:. tango; .:. merengue si vom continua cu cele din primul curs, cel de incepatori nivelul 1.
Asa ca incepand de astazi putem sa raspundem ca la Scoala de Dans DAnce Time se poate studia si .:. rock`n`roll la grupele de incepatori nivelul 2.

Vor fi figuri simple sau mai complexe ce se pot dansa individual pe melodii cantate de Elvis Presley, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Chuck Berry, Bo Diddley, Little Richard, Fats Domino adica de precursorii acestui stil muzical atat de raspandit la nivel mondial.
Despre toate figurile predate va mai putem spune ca le-ati vazut cu siguranta la televizor in filmele aniilor 50-70 (Blue Hawaii, Follow that Dream, Kid Gallahad, Girls! Girls! Girls!, It Happened at the Worlds Fair etc) sau la unii dintre prietenii si colegii vostrii pasionati de dans.