Mergi sus Devino
membru
DANSURI MODERNE COPII

Cursuri de dans copii 4-18 ani & parinti

Incepand cu anul 2005 DanceTime organizeaza cursuri de dansuri pentru parinti cat si dansuri pentru copii: dansuri moderne, latino-americane si dansuri sportive. Cu noi poti urma cursuri de dans de grup cu 10 copii si cursuri individuale cu orar flexibil. Aceste cursuri de dans pentru copii se adreseaza copiilor 4-6 ani si 7-14 ani si se tin in sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto mai sus). Instructorii scolii sunt dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Din ianuarie 2021 incep noi clase.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program copii

cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

La DAnceTime copilul tau are 2 variante de a participa la cursuri de dans:

1. Cursuri de dans cu maxim 10 copii/clasa, organizate in module cu program de 2 ori pe saptamana si detalii prezentate mai jos.
2. Cursuri de dans individuale, particulare, fara alti copii in sala si cu orar flexibil. Informatii telefonice 0726328891 si la receptia scolii de dans.   

Dansuri copii, program 4-6 ani

Grupa 6 – cursuri dans copii – program marti si joi, de la 17:30, curs nou din 05.01.2021. Doua locuri disponibile din 10.

Grupa 8 – cursuri dans copii program luni si miercuri de la 17:30. Locuri si info disponibile telefonic.


Cursuri de dans copii, program 7 – 14 ani

Grupa 3 – dansuri pentru copii sambata de la 11:00-12.30, din ianuarie. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 7 – curs de dans copii  – program joi & vineri  seara, in curand. Lasati o solicitare de interes si va putem anunta.

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente/module. Grupe 10 copii

A. Abonament LOTUS: include modul complet de 14 sedinte/ 7 saptamani/ taxa 690 lei 599 lei (pentru inscrieri intre 09.01.2021 – 11.01.2021 oferta noastra este de 1 saptamana extra de dans sau acest tarif promo). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la debut curs.
B. Abonament DELFIN * o parte din modul – tarif 390 lei – 8 lectii/4 saptamani.

PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.

Poti beneficia de promotie cu reducere sau lectii de dans gratuite la abonamentul modul de 14 sedinte/7 saptamani pentru inscrieri si achitare taxa intre 09.01.2021 – 11.01.2021.

Actualizat la: 24.01.2020
Noutati Facebook

Dance Time dezvolta inteligenta emotionala a copiilor: corporala, spatiala, interpersonala si muzicala.

dansuri copii

 Am ales un concept si o metoda de predare prin care orele de dans sa fie distractive, educative si consumatoare de energie (va invitam sa vizionati un curs inainte de a va inscrie). Cursurile de dans pentru copii tinute de DAnceTime – prin metoda de predare si felul in care este conceputa programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii – Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia). Din practica anilor, inca din 2005, am observat o dezvoltare fizica-motrica si psiho-emotionala excelenta dupa ce s-au parcurs mai multe module (categoria de varsta conteaza plus alte repere). Instructorii DanceTime combina cunoasterea acumulata in peste 15 ani de concursuri de dans nationale si internationale cu experienta acumulata in predare, inca din 2005.

Descopera si lectiile particulare cu orar flexibil, fara alti copii in sala de dans.

Structura dansurilor

Stiluri predate. Programa Dance Time Bucuresti

dans copii

Copiii cu varste intre 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-13 ani adaptata lor unde v-a invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-13 ani! Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici). La cererea dvs avem posibilitatea de a organiza si modulul de dansuri populare copii mari cu varste intre 7-14 ani.

dans copii
DAnceTime – Scoala de Dans Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Cursuri de dans copii 4-18 ani & parinti in paralel. Ce inseamna?

Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans despre dansuri copii.