Mergi sus Devino
membru
dansuri copii

Cursuri de dans copii 4-14 ani & parinti in paralel

Incepand cu anul 2005 DanceTime organizeaza cursuri de dansuri pentru parinti cat si dansuri pentru copii : dansuri moderne, latino-americane si dansuri sportiv, in 2 variante: cursuri de dansde grup si cursuri individuale.

Aceste cursuri de dans pentru copii de varste 4-6 ani si 7-14 ani, dar si pentru parintii lor, sunt tinute in grupe 10 copii, in 2 sali de dans fara praf, fara inghesuiala (foto mai sus) si cu instructori dansatori profesionisti, pedadogi calmi si cu rabdare. Cursurile particulare sunt personalizate si au un orar flexibil. Detalii complete mai jos regasiti cat si telefonic.

Artboard 1

Avantajele tale cand inveti la noi

Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

Program copii

cursuri dans copii - Scoala de dans pentru copii DAnce Time - lectii dans pentru copii in Bucuresti

La DAnceTime copilul tau are 2 variante de a participa la cursuri de dans:

1. Cursuri de dans cu maxim 10 copii/clasa, organizate in module cu program de 2 ori pe saptamana si detalii prezentate mai jos.
2. Cursuri de dans individuale,particulare, fara alti copii in sala si cu orar flexibil. Informatii telefonice 0726328891 si la receptia scolii de dans.   

Dansuri copii, program 4-6 ani

Grupa 6 – cursuri dans copii + ore particulare pentru parinti in paralel – program marti si joi, de la 18.00. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 8 – cursuri dans copii si parinti in paralel program luni si miercuri de la 18:00.

Grupa 13 –  lectii dans copii + lectii particulare parinti in paralel – vineri de la 18:00 si sambata de la 11:00, din septembrie 2020.


Cursuri de dans copii varste 7 – 13 ani, # program

Grupa 11 – dansuri pentru copii  + grupa parinti in paralel – program marti si joi de la 19.00. Patru locuri disponibile din 10.

Grupa 3 – curs de dans copii  – sambata de la 12:00-13:30 + lectii particulare parinti in parelel. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 5 – curs de dans copii – program joi 19:00 & sambata de la 12:00. Locuri disponibile telefonic.

Grupa 7 – curs de dans copii – program marti 19:00 & sambata de la 12:00. Locuri disponibile telefonic.

Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

Contacteaza-ne

Nu te ajuta acest program? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

Anunta-ma

Pasi inscriere

 • 1 Rezerva
  locul la:
  0726 328 891
  luni-sambata
  10:00 si 20:00
 • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
 • 3 Incepi ulterior cursul de dans

Abonamente/module. Grupe 10 copii

A. Abonament LOTUS: include modul complet de 14 sedinte/ 7 saptamani/ taxa 690 lei 599 lei (pentru inscrieri intre 20.10.2020 – 22.10.2020 oferta noastra este de 1 saptamana de dans extra sau acest tarif promo). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la debut curs.
B. Abonament DELFIN * o parte din modul – tarif 390 lei – 8 lectii/4 saptamani.

PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.

Poti beneficia de promotie cu reducere sau lectii de dans gratuite la abonamentul modul de 14 sedinte/7 saptamani pentru inscrieri si achitare taxa intre 20.10.2020 – 22.10.2020.

Actualizat la: 27.10.2020
Noutati Facebook

Dance Time dezvolta inteligenta emotionala a copiilor: corporala, spatiala, interpersonala si muzicala.

dansuri copii

 Am ales un concept si o metoda de predare prin care orele de dans sa fie distractive, educative si consumatoare de energie (va invitam sa vizionati un curs inainte de a va inscrie). Cursurile de dans pentru copii tinute de DAnceTime – prin metoda de predare si felul in care este conceputa programa ajuta la dezvoltarea a 4 tipuri de inteligente (Cf Howard Gardner-renumit psiholog, profesor la Universitatea Harvard, autor al Cartii – Teoria Inteligentelor Multiple si Educatia). Din practica anilor, inca din 2005, am observat o dezvoltare fizica-motrica si psiho-emotionala excelenta dupa ce s-au parcurs mai multe module (categoria de varsta conteaza plus alte repere). Instructorii DanceTime combina cunoasterea acumulata in peste 15 ani de concursuri de dans nationale si internationale cu experienta acumulata in predare, inca din 2005.

Descopera si lectiile particulare cu orar flexibil, fara alti copii in sala de dans.

Structura dansurilor

Stiluri predate. Programa Dance Time Bucuresti

dans copii

Copiii cu varste intre 4-6 ani invata si se distreaza prin pasi de dans sportiv (latino si de societate) combinati cu dans modern si gimnastica aerobica, scopul fiind imbunatatirea atentiei, a posturii, cresterea motricitatii, a coordonarii si a echilibrului, precum si insusirea unor coregrafii usoare adaptate varstei lor. Daca aveti un copil mai mare il vom indruma la grupa 7-13 ani adaptata lor unde v-a invata dansuri la fel de distractive din dansul sportiv, dansul latino-american si modern, dar adaptat pentru varsta 7-13 ani! Pentru parinti avem cursuri de dans latino-american si de societate sau de tango argentinian (ore particulare-click info aici). La cererea dvs avem posibilitatea de a organiza si modulul de dansuri populare copii mari cu varste intre 7-14 ani.

dans copii
DAnceTime – Scoala de Dans Bucuresti. O scoala pentru intreaga familie.

Vino cu un prieten/prietena,
trimite-i pagina pe:

Cursuri de dans copii 4-14 ani & parinti in paralel. Ce inseamna?

 Ele sunt cursuri particulare cu orar flexibil sau de grup in paralel in sala nr 2 cu copiii dumnevoastra, nu in aceiasi sala. Cursurile de dans pentru parinti, particulare sau de grup, includ dansuri latino&ballroom sau tango argentinian (numai la ore particulare). Intrebati-ne mai mult telefonic sau la sala de dans.