Mergi sus Devino
membru
Cursuri de dans latino

Cursuri de dans latino

 • Noutati: Am reluat orele in sediul din zona Perla Dorobanti/Stefan cel Mare si dam startul in cateva zile la noi cursuri de dans latino & dans sportiv pentru adulti incepatori. Poti sa te inscri azi prin promotie si sa incepi in cateva zile cursul de dezvoltare personala si fun prin dans cu 5 perechi/curs, ca in nici un alt loc in Bucuresti. Disponibilitati de locuri pe orar miercuri&joi de la 19:30 sau luni&marti de la 18:00/19:00. La DAnce Time vei gasi grupe cu numar limitat de locuri (zece) si mix de 4 dansuri pe modul: latino Bachata, Salsa, Samba, Cha-cha, Vals vienez, dansuri de ballroom sau Tango Argentinian. Extra info mai jos.
 • Artboard 1

  Avantajele tale cand inveti la noi

  Beneficiile dansului prin conceptul DanceTime

  1. Program clase adulti/miri/adolescentiCursuri de dans adulti - imagini de marti&joi

  Grupe incepatori ce au inceput sau incep in curand:

  Grupa 14 – curs de dans incepatori – orar luni si marti de la 18:00,din 15.06.2021. Locuri si info disponibile telefonic.

  Grupa 12 – curs de dans adulti incepatori – orar miercuri si joi de la 19:30. Doua locuri disponibile din 10.

  Grupa 9 – cursuri de dans adulti incepatori – orar miercuri si joi de la 20:30. Patru locuri disponibile din 10.

  Grupa 13 – curs de dans incepatori – orar luni si marti de la 19:00. Un loc disponibil pentru un baiat.

  Alte grupe, module speciale tematice:

  Grupa 1 –  cursuri de dans tango argentinian cu orar disponibil…  Mai mult despre  cursuri de tango argentinian – detalii aici > click
  Cursuri de dans popular – detalii aici > click >
  Cursuri de dans copii 4-14 ani + parinti in paralel – detalii click aici>

  Ai o intrebare sau o nelamurire? Vrei sa aflii mai multe despre scoala noastra?

  Contacteaza-ne

  Nu te ajuta acest program? Scrie-ne si noi te anuntam despre urmatorul curs.

  Anunta-ma

  Pasi inscriere

  • 1 Rezerva
   locul la:
   0726 328 891
   luni-sambata
   10:00 si 20:00
  • 2 Finalizezi inscrierea la scoala prin vizionare /achitare sau online
  • 3 Incepi ulterior cursul de dans

  Abonamente/module. Grupe 10 persoane

  Abonament modul LOTUS: include modul fusion dance de 12 sedinte/ 6 saptamani/ taxa 690 lei  promo 590 lei (promo valabila pentru inscrieri intre 04.06– 06.06.2021 oferta noastra este de 1 saptamana de dans extra sau acest tarif promo). La cerere se poate achita in 2 transe egale, avans 50% si diferenta pana la 2 saptamani de la debut curs. Promotia este valabila la grupele de incepatori pentru persoane ce nu au mai participat la orele scolii in ultimele 6 luni.

  PROMOTII ACTIVE SAU EXPIRATE.

  Se poate beneficia si de promotie cu reducere sau lectii de dans gratuite la abonamentul modul de 12 sedinte/6 saptamani pentru inscrieri si achitare taxa intre 04.06– 06.06.2021.

  Actualizat la: 21.06.2021
  Noutati Facebook

  Dezvoltam prin cursuri de dans inteligente emotionale: corporala, cultural-muzicala, spatiala si interpersonala.

  Prin aceste module special create de catre DAnce Time ce includ cursuri de dans latino & sportiv & de societate te vom ajuta sa iti dezvolti inteligentele emotionale mai sus mentionate. In plus vei descoperi alaturi de noi magia dansului, a relaxarii si a miscarii. Lasa-te purtat de ritmuri de salsa, bachata, samba, rock`n`roll, cha cha cha, rumba, tango, vals, slow-fox sau quickstep ca sa fi mai inteligent emotional si ca sa nu mai stai pe scaun la petreceri/evenimente.

  Descopera lectii particulare: orar variat, dansuri flexibile si instructor personal ce iti tine loc de partener.

  Structura dansurilor

  Stiluri predate la grupe. Programa Dance Time BucurestiCursuri de dans latino 

  La modulul incepatori nivelul 1 vei invata notiuni de baza din 3 dansuri latino-americane: Salsa, Cha-cha-cha, Bachata si un dans de societate – Vals vienez. La modulul incepatori nivel 2 se invata Tango, Jive, Merengue si Vals lent. Apoi la urmatoarele module de intermediari si avansati aprofundam stilurile incepute in primele 2 nivele de incepatori si adaugam dansuri noi ca: Rock`n`roll, Tango argentinian, Samba sau Rumba. DAnceTime este locul unde poti sa urmezi cursuri de dansuri populare romanesti, ca sa nu mai stai pe scaun la nici o petrecere, nunta sau aniversare din viata ta.

  cursuri de dans latino

  Vino cu un prieten/prietena,
  trimite-i pagina pe:

  Mai mult despre Scoala de Dans Latino si Dans sportiv DAnce Time, Bucuresti

  – locul si felul in care arata scoala de dans latino unde iti petreci timpul poate fi important, de aceea la noi vei gasi 2 sali de dans noi, frumoase, in aceiasi spatiu, ele fiind speciale amenajate pentru dans, fara praf si inghesuiala (vezi foto) cu tematica ,,relaxare,,

  – data si anul infiintarii: Bucuresti, vara anului 2005.

  – poti invata peste 30 tipuri de dans sub un singur acoperis, dans social cu aplicabilitate la petreceri/evenimente diverse. Toate aceste dansuri latino sa stii ca la DANCE TIME le inveti organizat / etapizat pe nivele de dificultate si module, numai 4 dansuri /modul.  Nu predam multe dansuri in doar cateva sedinte, aceasta este politica noastra.

  – un numar mic de persoana in grupa este ideal ca sa inveti, lucram cu doar 10 persoane/curs.

  – te vor indruma instructori de dans dansatori profesionisti pedagogi calmi si cu rabdare, fosti campioni in dans sportiv / dans latino. In plus cu noi, iti vei reface tonusul muscular, vei invata sa dansezi pentru nunta ta daca esti mire&mireasa, nas si nasa, iar daca esti adult nu vei mai sta pe scaun la nici un eveniment, petrecere cu dans si muzica latino, de societate, populara, salsa sau moderna.

  – pentru ca Scoala de Dans DAnceTime are experienta mare, peste 10 000 mii de cursanti ne-au trecut pragul. 

  – suntem usor accesibili, la 500 m de Metrou Stefan cel Mare/Pta Romana. Daca vii cu masina, da gasesti locuri de parcare stradale. 

  Si te bucuri mai mult de viata ta! Scoala de Dans DAnceTime.

  Cursuri de dans in Bucuresti pentru adulti, copii, miri si parinti