Acesti pantofi dans, pantofi dansatoare, pantofi de dans sportiv sunt ideali pentru dansatoare si cursuri de dans social/performanta.

Pantofi dans, pantofi dansatoare, pantofi de dans sportiv - DAnceTime.RO
Pantofi dans, pantofi dansatoare, pantofi de dans sportiv – DAnceTime.RO

Pantofii de dans latino sunt o gemă a oricărui dansator. Încălțăminte moale și sofisticată este potrivită pentru cele mai atractive si temperamentale dansuri: Salsa, Rueda, Rumba, Jive și, de asemenea, Reggaeton, Kizomba etc. Aceşti pantofi de dans dispun de o talpă netedă, flexibila 100% si căptușeală ce permite piciorului sa respire. Alegeți dintr-o gamă largă de încălțăminte de dans cu talpa joasa sau înălțimi cu tocuri diferite. Oferim pantofi dansatoare fie cu tocuri mai mici, dar și cei cu tocurile de 5-6 cm dar si alte incaltari de dans specifice pentru fiecare stil de dans. Producătorii garantează confortul pe care fiecare dansator îl va obișnui imediat.

Fie ca sunt pentru dansul latino-american sau pentru tango argentinian, dansurile populare sau pentru dansurile de societate sau balet au niste caracteristici specifice si iti recomandam inainte de achizitie sa te consulti cu noi, dansatori profesionisti de la Scoala de Dans DAnceTime iar ulterior te vom recomanda catre partenerii nostrii de unde vei putea achizitiona pantoful specific (balerin, sneaker, sleekers, jazz shoes sau pantof dans standard cu o anumita dimensiune a tocului sau latino-american cu o alta dimensiune si forma etc) pentru dansurile care le practici tu.

Cand deja ai inceput sa participi la cursuri de dans si ai facut primii pasi de baza in dansul de societate sau dansul latino-american sau in orice alt tip de dans este indicat si recomandat pentru un echilibru mai bun, pentru un confort al piciorului dar si pentru a invata mai repede – un accesoriu nelipsit- si anume incaltamintea de dans special conceputa.

Recomandari oferite de dansatorii profesionisti de la Scoala de Dans DANCE-TIME Bucuresti.

Revino in pagina cu lectii de dans:

lectii de dans de societate si dansuri latino americane-vezi aici programul unui nou curs de dans in grupe de 12 persoane, click >>>

cursuri de dans popular adulti >>>

cursuri de dans pentru copii 4-6 si 7-12 ani >>>

vals vienez (valsul miresei) pentru nunti de vis, ore intensive pentru coregrafii speciale, particulare >>>

lectii particulare de dans cu orar 9-22, pentru cei single, fara partener >>>