Eu iubesc tango, a declarat Aladino Manilardi de 67 de ani. Am vrut sa invat sa dansez toata viata si acum la recuperare, pentru ca nu am facut miscare si dans in timpul vietii, aceasta sansa a venit si microbul m-a prins. Eu nu renunt pana nu sunt la fel de bun ca profesorii.

Cursurile sunt oferite gratuit pentru oricine cu o istorie de probleme cu inima intr-o suburbie din sud-vestul Buenos Aires.

Pacientii care sunt deja inscrisi pana acum, spun despre reabilitare , ca este mult mai distractiv in aceste zile, cu Tango oferindu-le sansa de a socializa si de a invata o noua abilitate

Sursa articolului este EuroNews. com

PENTRU O STARE DE BINE,RELAXATA SI SANATOASA, sScoala de Dans DANCE TIME DIN BUCURESTI ITI RECOMANDA, DIN 2005, SERVICII CU DANS PREZENTATE MAI JOS:

Daca tu esti un spirit tradionalist si iubitor de muzica populara romanesca iti recomand curs de dans popular romanesc – cu acelasi efect ca si tango. Detalii. Clic.

Daca vrei sa gusti din bucuria dansului si sa descoperi mai multe ritmuri in afara tango-ul, iti recomand curs de dans in grup, mixte, cu tango european si dansuri latino-americane. Cursul este un ABC-ul dansului, module Red sau Orange. Detalii click.

Daca vrei sa vii doar la un modul de Tango Argentinian e ok, avem si astfel de cursuri/module numai cu tango, insa trebuie sa tii cont ca este un dans de pereche. Nu ai pereche? Nu e problema, avem solutii (ore private)! Detalii aici.

Cursuri de tango in grup de 12 persoane, orar descoperi aici.