Descopera placerea dansului, invata sa simti ritmul muzicii, simte-te liber in pasi de dans pentru ca tot ceea ce vei invata alaturi de noi este numai si numai pentru tine – cel (cea) ce doreste sa faca ceva pentru sine, pentru sufletul, corpul si implicit mintea sa. Ne gandim ca tu – in curand pasionatul (a) de dans – stii ce iti doresti si ca tot ce mai ramane de facut este sa iti gasesti ceva timp, putina vointa si un strop de curaj pentru a ajunge pana la scoala noastra de dans iar dupa aceea sa te lasi in grija noastra. Noi va vom ajuta sa aduceti la suprafata dansatorul(ea) din voi si vom reusi atat de mult pe cat va doriti si voi aceasta.

Tu si noi = o echipa ce va invata impreuna noi miscari si figuri din dansuri latino-americane, Salsa, Bachata, Samba, Rock`n`roll, Cha cha, Rumba, Jive si din dansuri nemuritoare ca Tango Argentinian, Vals lent sau Vals vienez (Valsul miresei), Tango European, Slow-Fox si Quickstep, dansuri populare, toate acestea fiind urmate de diferite coregrafii iar apoi dans liber, intr-un mediu accesibil, placut si atractiv.

Toate aceste miscari noi se pot asimila in cateva cursuri de dans sportiv, indiferent de varsta si conditie fizica, iar instructorii DAnceTime – dansatori profesionisti si pedagogi excelenti – vor adapta ritmul si dificultatea cursurilor de dans sportiv in functie de obiectivele voastre, astfel incat sa existe permanent o armonie intre dorintele si capacitatile celor ce vor sa studieze arta dansului.

……………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *