Pe 19 si 20 iunie, la sediul DAnceTime, se desfasoare un seminar international de flameco organizat impreuna cu revista online, eva.ro.

Seminarul este sustinut de Rosa Olympia Estrella (vezi foto), Dansatoare si Coregrafa de Flamenco (Specializata la centru de Dans Brodway si Fundatia San Jose din Orasul New York) unde se vor urmari principalele teme:

Introducere în Arta Dansului
Originea dansului numit Flamenco
Ce este Flamenco?
Modalitate de exprimare cu ajutorul dansului
Primii pasi de Flamenco
Tehnica mâinilor si bratelor specifice, miscarea picioarelor “Zapateado”
Tipuri de Flamenco: “Palos”
Seminarul este o lectie introductiva în lumea dansului, muzicii si ritmului de Flamenco si se adreseaza tuturor persoanelor ce iubesc dansul.
Flamenco a luat nastere în Andalucia, Spania cu teme orientale si muzici metrice. Este o fuziune între culturi, o exprimare a vietii zilnice cu bune si rele.
Este un dans exotic, pasional, gratios si dinamic. Nu exista categorie de vârsta în Flamenco. Vorbim de dans, muzica, viata.

DETALII SEMIAR:
Data desfasurare: week-endul, 19-20 iunie 2010
Locatie: Scoala de Dans Dance Time
Ora de incepere: 11:30
Durata: 1 ora si 15 minute fiecare grupa (4 grupe a câte 12 – 14 persoane pe zi)
Numar maxim de participanti: 12 – 14 persoane/ per grupa
Taxa de participare: 100 ron (pentru cele 2 zile)
+ Tombola cu premii, 2 excursii in Grecia si una in Turcia
Inscrierile se fac telefonic, clic
Rosa Olympia Estrella a început studiile de flamenco la vârsta de 8 ani cu Enrique el Canastero si Mariquilla în cartierul Albaycin din orasul Granda, Spania. Apoi, la Conservatorul de Dans studiaza dans clasic spaniol si flamenco. Pregatirea Rosei include jazz, step si dans contemporan, mai multe despre teacher, clic …


Flamenco Cursuri de dans seminar de flamenco in Bucuresti Scoala de Dans DAnceTime http://workshop.eva.ro/workshop/?id=4