Dansurile sunt o arta ce consta in corelarea miscarilor trupului pe ritmurile muzicale, iar acestea trebuie sa fie de asemenea in concordanta cu trairile sufletesti. Totul devine mai frumos cand ai insa si un partner cu care trebuie sa te corelezi si unde sa mai punem si beneficiile pentru sanatate pe care le primesc cei care practica dansuri sportive .

Curs de dans. Curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time.

Se spune ca daca te simti depresiv sau lipsit de energie tot ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la cursuri de dansuri sportive , deoarece acestea nu numai ca te ajuta sa-ti mentii organismul in forma, dar te elibereaza si de stres limpezindu-ti mintea si sufletul. Frumusetea este ca varsta n-are importanta deloc atunci cand dansezi si prin urmare atat copii cat si cei mai varsta pot profita si pot lua lectii de dansuri sportive pentru ca niciodata nu este prea tarziu sa te apuci de ceva ce iti face placere.

Practicantii de dansuri sportive isi pot face chiar o cariera din acest sport daca se apuca de la varste fragede si pot concura chiar la nivel international in fel de fel de competitii din foarte multe state ale lumii. Dansul este o activitate cunoscuta pretitutindeni datand din cele mai vechi timpuri ca o forma de eliberare si manifestare a bucuriei,iar prin urmare o viata de dansator nu poate fi decat una fericita.

In momentul dansului organismul tau secreta o substanta care se numeste serotonina rezultatul final al acesteia fiind o stare de bine care iti copleseste organismul – nu cred ca sunt multe situatii in care te simti asa bine cum o faci atunci cand dansezi.

In final pot spune ca ar fi indicat sa cauti o sala de dansuri sportive si sa te apuci de treaba pentru ca niciodata nu stii unde vei ajunge si niciodata nu iti va parea rau ca te-ai apucat de asa ceva.

Scoala de DAns DAnceTime te asteapta.

Cursuri de dans in Bucuresti