Apreciati cu un like munca noastra pe Pagina de FaceBook (click aici).

Azi am pregatit muzica de dans popular pentru cei ce urmeaza cursuri de dans popular pentru nunta lor si pentru cei vor sa se pastreze in forma si sa se descurce la orice nunta, petrecere romaneasca dar si pentru cei ce au decis ca dansul inlocuieste cu succes sala de forta/fitness in procesul de slabire/tonifiere musculara. Puteti downloada pana pe 10.04.17 al volumului unu de dansuri populare, dansurile incluse fiind Geamapara si Perinita, Hore din mai multe zone ale tarii si diverse alte sarbe.

dansuri populare-muzica-cursuri de dans popular bucuresti dancetime.ro

Linkul pentru download este aici – click.

Pentru inscrieri/continuari modul 2 de incepatori /reluare cursuri de dans popular poti urmari program aici click sau poti intreba ‘face to face’ managerul scolii la sala de dans.

Pentru inscrieri la ore de grup dansuride societate si dansuri latino-americane si programul unui nou curs de dans in grupe de 12 persoane la Scoala de Dans DAnce Time – click aici >>>

Pentru lectii particulare – lectii de dans popular pentru nunta dumneavoastra sau pentru aprofundare – detalii,informatii aici >>>

La Scoala de Dans Dance Time iti dezvolti…. inteligenta…. motrica, cultura muzicala, te pastrezi in forma si inveti sa dansezi peste 45 dansuri din mai multe categorii: dansuri populare romanaesti (peste 25 stiluri din diverse zone ale tarii), dansuri latino-americane Salsa, Merengue, Bachata, Tango argentinian, Rock`n`roll+zece dansuri sportive+dansuri moderne (house, dance hall, hip-hop).

Dansul te pastreaza in forma.

cursuri de dans muzica dans sportiv