Cand mergem la dansuri?

Nu toti ne nastem cu abiliatea de a dansa in mod natural sau de a invata dansuri noi si pe masura ce inaintam in varsta. Acest lucru poate reprezenta un dezavantaj major. Indiferent ca mergem la o nunta sau la o petrecere, ca mergem in club sau la o zi de nastere mai speciala nu te simti bine daca stii ca ai doua picioare stangi, iar prin urmare aceasta problema trebuie rezvolvata prin mersul la o scoala de dansuri. Apectul negativ este ca majoritatea dansatorilor cu doua picioare stangi sunt total impotriva acestor cursuri, deci trebuie tratati cu delicatete.

Curs de dans. Curs de dans in Bucuresti la Scoala de Dans DAnce Time.

Multe dintre ele sunt dedicate special incepatorilor care nu au nici o cunostinta in dansuri latino, dar care vor neaparat sa invete cum sa se miste si sa nu se mai simta stanjeniti la petreceri sau sa fie nevoiti sa stea toata noaptea pe scaun. Pe langa faptul ca nici tu nu te simti bine este posibil ca partenerul sau partenera sa danseze mai bine si sa-si doreasca sa se distreze la maximum impreuna cu tine, dar sa fie nevoita sa danseze singur/a.

Un aspect important atunci cand mergi la dansuri este sa renunti la orice inhibitie fata de persoanele straine si sa incerci sa te simti cat mai confortabil in prezenta lor, deoarece daca te simti stresat nu te poti misca liber, in voie, si nu poti executa corect pasii. Daca nu prezinti astfel de probleme atunci ar trebui sa cauti niste cursuri de dansuri unde se inscrie foarte multa lume pentru ca astfel ai posibilitatea sa cunosti multi incepatori, in aceiasi situatie cu tine, si sa evoluezi impreuna cu ei. Mai mult decat atat te vei obisnui cu diferite persoane straine si cu stilul lor de a dansa, iar atunci cand vei merge la o petrecere nu va iti va trebuie mult timp sa te adaptezi persoanei cu care dansezi.

Vrem sa va relaxati, sa invatati sa dansati si sa va petreceti timpul intr-o atmosfera placuta. Va asteptam …

Scoala de Dans DAnce Time

Cursuri de dans Bucuresti