Daca iti place dansul te invitam sa ii descoperi pe cei mai buni dansatori din lume in cadrul unui eveniment de marca – Dance Masters 2010 – ce va avea loc pe 12, 13 si 14 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Evenimentul a fost precedat de Campionatul National de Dans sportiv 2010, desfasurat pe 6 si 7 martie in aceeasi locatie, sub egida Federatiei Romane de Dans sportiv.

La Dance Masters 2010 vor fi premiate cele mai bune perechi de dansatori romani si straini la nivel mondial, atat la Sectiunea Dansuri Standard (ST) cat si la cea Latino (LA).

Duminica vom putea urmari demonstratiile campionilor mondiali Domenico SOALE si Gioia CERASOLI, dar si pe cele ale faimosului ansamblu de dans sportiv Codreanca de la Chisinau, de 10 ori campioni mondiali si europeni.

Domenico si Gioia danseaza impreuna din 1993, in 2004 si 2005 ajung Campioni Mondiali la Amatori. In 2006 castiga concursul de la Blackpool si trec la profesionism (asa cum sunt Elwira si Mihai Petre – dansatori profesionisti). In 2008 au fost finalisti (locul al 4-lea) la Campionatele Mondiale si in 2009 Vicecampioni Europeni.

O parte dintre instructorii DAnceTime ce inca mai activeaza vor fi pe ringul de dans, unii vineri, pe 12 martie, altii duminica si speram ca si seara.

Noi, toti cei din Scoala de Dans DAnce Time, vom fi prezenti duminica seara sa vedem spectacolul. Va asteptam duminica la orele 19.30, in fata intrarii din interior. Biletele se gasesc la Casa de Bilete a Salii Polivalente, 40 lei / persoana. Rugam confirmarea participarii pe forum-clic sau prin viu grai, la sala.


Dans sportiv >
Competitii dans sportiv > DanceMasters 2010 > Dans sportiv in Bucuresti |
Cursuri de dans sportiv | Dansatori |

Scoala de Dans
DAnce Time |