Continuare-7 sfaturi practice pentru stilul tau dans sportiv, aplicabile in dansul social de loisir. Si nu mai stai pe scaun la nici un eveniment, petrecere.

Daca vorbim despre o pereche care danseaza, ,,leadingul,, este un aspect care trebuie luat in seama. De obicei, in dansul sportiv baiatul conduce partenera, iar aceasta trebuie sa invete sa se lase condusa-sa simta ce semnale transmite partenerul si ce figuri ar dori sa danseze cei doi.

Sfatul 6 – Pozitia de dans! Desigur, daca am mentionat de dansul in pereche nu trebuie sa uitam ca mereu trebuie sa avem o pozitie impecabila. Fiecare partener trebuie sa fie capabil sa isi mentina singur pozitia, mai ales in dansurile standard. Barbia ridicata, umerii pe spate si abdomenul strans sunt doar cateva caracteristici ale posturii corecte.

Sfatul 7- nu iti calca pe picioare partenerul.

Sincronizarea in pereche este deasemenea o caracteristica foarte importanta a dansului. Dansatorii trebuie sa realizeze figurile de dans in pereche, fara a-si deranja partenerul. Partea artistica nu trebuie sa lipseasca nici in dansul sportiv. De aceea sportivi trebuie sa isi exprime sentimentele pe muzica specifica fiecarui stil de dans. Ultimul obiectiv, dar nu cel din urma este dezvoltarea calitatior motrice: viteza, rezistenta, coordonare, echilibru, suplete, mobilitate, care au un rol decisiv in dans, dar mai ales in dansul sportiv de nivel avansat.

PAGINA 1 A ARTICOLULUI – CLICK

Scoala de DAns Sportiv DAnceTime - prezentare generala

DESPRE DANCETIME SI CE POTI INVATA LA DANCETIME, PREZENTARE SERVICII:

Participa la cursuri de dans sportiv pentru miscare, relaxare si de ce nu pentru a te dezvolta personal! In cele mai bune conditii si dotari, fara praf, fara inghesuiala.

La Scoala de Dans DanceTime se fac peste 40 de cursuri de dans sportiv din categoriile:

dans latino-american & dans standard (dans sportiv), dans popular romanescTango Argentinian si alte dansuri latino-americane de club ce nu intra in categoria dans sportiv ( Salsa, Bachata, Merengue,Rock`n`roll etc).

Cursurile de dans pentru copii sunt adaptate pe categorii de varsta invata, ei invata si pasi de dans modern combinat cu dansuri tematice specifice copilariei. Lectiile sunt cu efect educativ si distractiv.

In concluzie, speram ca ti-am fost de ajutor cu aceste 7 sfaturi pentru stilul tau de dans, aplicabile atat in dansul sportiv de nivel social cat si in dansul sportiv de performanta unde Romania are in palmares cateva titluri de Campioni Mondiali!

Cu DAnceTime te bucuri mai mult de viata ta.

Cursuri de dans DanceTime Bucuresti.

Revino la inceputul articolului – click aici

Articole despre dansdansatori si dansuri sunt aici >>>
Scoala de Dans DAnce Time despre noi aici >>>