Orarul complet si actualizat poate fi accesat aici — click

Scoala de Dans DAnceTime te invata pasi de dans popular in cele mai bune conditii (vezi foto studio mai jos sau in galeria foto) cu instructori dansatori profesionisti din ansambluri de renume. Aceste dansuri populare Bucuresti sunt oferite in cadrul a 2\doua servicii: serviciul de cursuri de dans popular in grupe de maxim 10 persoane cat si serviciul lectii de dans popular (particulare-singuri in sala), cu orar si numar de sedinte saptamanale flexibile agreat impreuna. Cursurile particulare se pot desfasura aproape in orice perioada a anului, au un program flexibil agreat de comun acord. Orele de grup au un orar prezentat mai jos. 

In clipa de fata nu avem grupe deschise dar poti sa inveti  chiar de maine la lectiile particulare cu program flexibil, aceste lectii se desfasoara seara, la pranz sau dimineata de luni pana sambata.

Numarul de lectii particulare pe care ii poti achizitiona prin pachete-abonament este flexibil dar adaptat la capacitatile tale de invatare (nivel actual- cat de repede sau greu inveti) si stilurile de dansurile populare dorite a fi perfectionate/imbunatatite. Azi si maine avem si promotii la abonamente, pana la 20% discount. Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ne telefonic – contact&adresa aici-click.

Iti perfectionezi stilul de dans cu sprijinul nostru trainerii- dansatori profesionisti, calmi si cu rabdare in sali de dans excelente, fara praf si inghesuiala (imagini foto mai jos). Inveti sa joci, descoperi dansatorul din tine cu ajutorul lectiilor de dans in grupe mici, de 10 persoane, seara, dupa serviciul tau.

Se vor putea invata dansuri populare si la orele de grup, orarul complet si actulizat poate fi accesat aici — click:

Grupa 5 – pasi de dans popular incepatori nivelul 1, grupa in formare. Program: luni si miercuri de la 20:00.

cursuri dans popular

Grupa 6 – lectii dans popular – grupa in formare, program marti si joi de la 20:00.

pasi de dans popular - dansuri populare Bucuresti
pasi de dans popular – dansuri populare Bucuresti

Grupa 7 – lectii dans popular – grupa in formare, program vineri de la 19:00 si sambata de la 13:00.

CE SE INVATA. Cursul de dansuri populare este un CURS ETAPIZAT organizat in 5 module si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete sa danseze pentru propriul hobby, pentru nunti, petreceri etc. Nu se invata dansurile intr-o coregrafie fixa, ci se invata fiecare dans defalcat pe pasi si miscari specifice pana la insusirea acestora de catre toti participantii. Dupa invatarea unui dans se trece la urmatorul, de fiecare data repetandu-se dansurile anterioare si adaugandu-se noi elemente specifice dansului anterior.

Este un mod de invatare temeinic prin repetitia si fixarea fiecarui ansamblu de pasi sau miscare ce compun dansurile, adaugarea unor elemente noi la fiecare repetitie, precum si invatarea unor dansuri noi permanent. La finalul fiecarui modul de 2 luni participantii vor primi un certificat de participare. BONUS: La finalul fiecarui modul participantii vor primi un DVD cu ultima lectie filmata + fotografii realizate in timpul cursului!

Pentru a fi anuntat despre noi cursuri de dans la DAnceTime in grupe de 10 persoane, cu alt program decat cel de mai jos << scrieti-ne aici-click-completati formularul iar noi va vom putea anunta in maxim 48 ore; click >>

La aceste cursuri de dansuri populare – DANSURILE pe care vi le propunem spre invatare sunt: Dansuri din zona Muntenia, Oltenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal cu cateva subzone ale sale- Bihor, Maramures, Oas, Fagaras si dansuri din Banat.

Participanti cursuri dans popular: minim 10 persoane-maxim 10 persoane/grupa.

Locul desfasurarii: sediul DAnceTime.

Cat timp se pot urma lectii populare? Cel putin un an, sunt 5 module in total.

Fiecare modul are durata 7 saptamani / 14 sedinte si continua pe aceiasi structura a modulelor cu urmatoarele niveluri-incepatori 2, intermediari, avansati. Frecventa este de 2 ateliere dans popular – 2 h/saptamana.

Taxa abonament/module. Actualizate si accesibile aici — click:

CINE PARTICIPA: Toate categoriile de oameni indiferent de personalitatea fiecaruia, de varsta, talent si interese profesionale. Toti oamenii cu varsta cuprinsa intre 18 si 90 ani. Grupele de lucru de maxim 10 persoane sunt constituite in functie de categoria de varsta – adulti / copii.

Contactati-ne <<< AICI click >>> Cursuri de dans Bucuresti – DAnceTime este necesarul tau zilnic de miscare+relaxare pentru succes.

dansuri populare bucuresti ; dansuri populare nunta, curs dans scoala, dansuri populare Bucuresti, lectii dans popular nunta