Bine te-am regasit. Review DAnceTime la inceputul lui 2010.

Cursuri de dans este un cuvant cheie atunci cand doresti sa faci miscare, sa te simti bine si sa imbini utilul cu placutul. Utilul pentru ca la un moment dat vei deveni constient de cat de mult conteaza sa te descurci in anumite situatii in care se cere a stii sa dansezi iar placutul pentru ca s-ar putea ca la un moment dat dansul sa devina un mod de viata, o activitate la fel ca si mersul la sala de fitness sau aerobic sau kangoo. Asa ca iti spun bine te-am regasit.

Intr-una din zile trecute m-am intalnit intr-o sala de fitness cu Alex, unul dintre participantii la cursurile noastre acum 2 si ½ jum. la sala de sport a Scolii nr. 24, de pe Tunari. Alex dorea sa revina la cursuri, mai exact cursuri de salsa, si nu mai stia unde sa ne gaseasca, nici cum mai lucram. Asa ca au aparut aceste randuri ca review al diferentelor aparute de-a lungul timpului.

Acum locatia salii de dans nu mai este in sala de sport a Liceului Iulia Hasdeu si nici a Scolii nr. 24, de pe Tunari. Suntem tot in zona Stefan cel Mare, pe Str. Tunari, nr. 55, dar la etajul 1 al unei case unde am doua amenajat doua sali de dans la sfarsitul lui 2007.

………………….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *