Dragi cursanti,

De Paste, dar nu numai, lumina Invierii Domnului Isus Hrisots sa ne arate calea in viata iar pacea, linistea si armonia sa fie in noi si cei din jurul nostru. Faptele bune si intelegerea intre noi oamenii sa se arate mai des, bucuria si fericirea deplina sa ne lumineze chipurile in viata de zi cu zi.

Referitor la activitatatea noastra, dupa cum bine stiti in zilele de vineri, sambata si luni (18-21.04 inclusiv luni) nu vom tine cursuri de dans, miscare si relaxare. Sedintele neefectuate (1 sau 2 dupa caz) nu se vor pune la socoteala, ne-am gandit sa facilitam recuperarea lor prin prelungirea duratei lectie cu 30 minute.

Cursurile se reiau pe programul normal incepand de marti, 22 aprilie.

Prelungirile se fac dupa cum urmeaza:

De exemplu adultii ce urmeaza cursuri de dans la grupa cu program luni si miercuri 18.00 – 19.00 vor face cu 30 minute mai mult incepand de luni 14 aprilie.

Grupa de adulti de vineri (20.00) si sambata (12.00) va sta mai mult cu 30 minute in urmatoarele patru vineri, sambata nu este disponibila sala….Prelungirea intra in vigoare incepand de vineri, 25 aprilie.

Grupa de copii de vineri (19.00) si sambata (13.00) danseaza urmatoarele patru sambete cu 30 minute mai mult , incepand din 11 aprilie.

Pentru nelamuriri ne puteti contacta rapid si usor pe telefonul scolii – 0726 32 88 91 sau pe email. Perioada de prelungire a duratei lectiei incepe de sambata, 12 aprilie 2014.

In numele echipei Scolii de Dans DAnce Time va doresc o zi frumoasa,

Mihai Bogdan Tarabugeac

Manager Fondator Organizator cursuri de dans pentru miri, adulti,copii, relaxare, miscare si un stil de viata sanatos.