salsa- cursuri de salsa de Cuba- DAnceTime.ro

SalsaSalsa La, NY, Cubana, Miami … o da, toate exista. Care sunt diferentele intre aceste tipuri de salsa si cum ar putea fi definit acest dans pornind de la istoria sa? Pentru a putea raspunde pe amplu la prima intrebare aceasta va invitam la cursurile de dans pentru ca pagina este neincapatoare, dar totusi raspunde pe scurt printr-o clasificare:

– timpul pe care se face accentul si inceperea “brake on: 1 (Salsa LA, Cuban, Miami, London), 2 (NY) and 3 (Puerto Rico, cateodata cuban si alte tari latino);

– stilul de dans: LA, New York, Miami, London, Cuban, Puerto Rico;

– dupa spatiul de dans si tupil de miscari: in linie (LA, NY, London, Puerto Rico) si in cerc (Cuban, Miami).

Raspunsul la ce este salsasalsa este cocktail exotic de dansuri latino si afro-caraibiene asemanator cu un copac bogat in ramuri, dar cu un singur trunchi care le uneste pe toate.

Esti pregatit pentru cursuri de Salsa? Noi da, abia asteptam. Am pregatit doua variante, cursuri de salsa in grup sau in cadrul lectiilor particulare, ambele prezentate in linkurile de mai jos.

Merengue – dans national al Republicii Dominicane, este ideal pentru ringurile de dans mici si inghesuite, este usor de invatat si foarte distractiv. Se studiaza in cadrul lectiilor de dans in grup la nivelul incepatori Red sau la orele particulare.

by Mihai Bogdan Tarabugeac\

Vrei sa inveti SALSA? Vezi ORAR cursuri de grup adulti incepatori (12 persoane / grupa@) – clic

ORAR cursuri de salsa cu instructor personal, program flexibil clic aici

In video gasiti o demonstratie de salsa cu Reprezentantii Italiei la Salsa World Congress desfasurat in Puerto Rico.


Alte stiluri de dans studiate la DAnce Time, click aici

Salsa, cursuri salsa, cursuri de salsa in Bucuresti, merengue, cursuri de merengue, scoala de salsa, dans sportiv, salsa, lectii de dans, Scoala dans, lectii de salsa, curs de dans, curs de salsa, cursuri, scoala de salsa, Cursuri de dans, scoala de dans, Dans, Scoala de salsa in zona Stefan cel Mare sector 2, Cursuri de dans de societate in Bucuresti, dans sportiv, curs dans, cursuri salsa, dans sportiv, dansuri de societate, Scoala dans, Salsa, ore de salsa, salsa Bucuresti, curs de dans, Scoala de dans, salsa, cursuri de salsa, Scoala de Dans DAnce Time * Bucuresti