Scoala de Dans DANCE TIME din Bucuresti iti recomanda acest articol. Curs tango Bucuresti cu pasiune tinem din 2005.

Medicii cardiologi din Argentina prescriu Tango Argentinian. Miscarea e mai ieftina, mai sanatoasa si de ce nu mai putin dureroasa! Medicii cardiologi din Argentina au descoperit ca dansul in general poate fi la fel de benefic ca mai multe terapii traditionale. Poate ca nu e indicat doar celor cu probleme cardiace ci tuturor inainte ca acestea sa apara.

Argentina este a opta tara ca marime din lume, are printre cei mai inalti munti din lume, cele mai intinse deserturi si cele mai spectaculoase cascade. Cand ne gandim la Argentina, ne gandim la fotbal, tango, Pampas, Evita, dar aceasta tara nedescoperita in totalitate are mult mai multe de oferit.

Dupa ce mai mult timp au recomandat pacientiilor care au suferit un atac de cord si diverse alte probleme de sanatate antrenamentele de fotbal (cu referire la sport-miscare), medicii argentinieni, prescriu acum o alta distractie preferata a tarii, tango. In timp ce multi supravietuitori cardiaci sunt speriati ca exercitarea de efort va declansa un alt atac, oamenii de stiinta spun ca efortul regulat ajuta foarte bine la o recuperare rapida si la prevenire. In Argentina, mai putin de 15 % dintre pacientii sunt supusi in prezent fizioterapiei.

Cincisprezece cupluri s-au inscris deja pentru un modul/ curs Tango Bucuresti. Medicii spera ca Tango Argentinian va convinge mai multi pacienti sa se inscrie la cursurile pentru recuperare sau de ce nu de prevenire, pentru ca este, poate mai indicat, mai intelept ,,sa previi,decat sa tratezi,,

Previi participand la Curs Tango Bucuresti. Înveti si să dansezi!

Cel mai bun loc pentru a învăța tango este intr-o scoala de tango în ​​locul de naștere și capitala dansului. Dar daca nu puteti sustine acest demers costisitor noi va invitam la curs de tango in Bucuresti, la noi. Deși acest dans improvizat este renumit pentru că necesită multă răbdare și dăruire, un singur curs de tango vă poate oferi o perspectivă asupra modului în care funcționează dansul, în timp ce patru sau cinci pot fi suficiente pentru a stăpâni o secvență de bază, astfel încât să puteți îndrăzni a dansa ringul de dans la o milonga. Multe scoli de tango cum este si DAnceTime găzduiesc cursuri înainte de a începe milonga, va invitam. Există mai multe școli de tango de renume mondial în oraș care oferă cursuri, uneori mai multe clase, în fiecare zi, în timp ce profesorii privați pot oferi cursuri personalizate în diferite limbi,asa cum se procedeaza si la DAnceTime. Mai multe companii oferă turnee de tango cu lecții. TripAdvisor are câteva înregistrări. 

Învață să dansezi! Alte cursuri de dans: click >>> dans latinodansuri popularedans sportiv, dans modern, Salsa, Bachata, dansul mirilor, curs Tango Bucuresti,

continurea articol in pagina a doua, click aici