Dorim, pe aceasta cale, sa va informam ca in curand vom incepe noi cursuri de tango argentinian unde se vor studia atat pasii de tango, de la simplu la complex, cat si tehnicile de LEADING care permit dansul improvizatie, facand astfel posibil dansul LIBER, spontan si spectaculos in acelasi timp. Dar vom incepe usor, de la ideea de tango si de la bazele tango-ului ajungand apoi pana la tango-ul argentinian cu diferentele sale. 

Lectiile particulare cu program flexibil si instructor personal, sunt de asemenea potrivite si daca doresti sa ai program flexibil (1-2-3-4 sedinte pe saptamana), sa inveti direct de la profesor si sa avansezi foarte repede in tainele tango-ului (veti fi singur/a in sala de dans, fara alti cursanti). Mai multe detalii despre lectii particulare va oferim telefonic sau cititi aici..

lectii tango argentinian

Alte informatii utile:

Abonamentul LOTUS – modul 14 lectii/7 saptamani- 690 lei – 590 lei se achita la 48 ore dupa rezervare la studio in numerar, cu card sau prin viramament (promo valabila 23.08-29.08.2019). Se poate opta si pentru abonament DELFIN (390 lei) cu durata de 4 saptamani/8 sedinte. Participarea la aceste module doar cu cursuri de tango argentinian se face in grupe de maxim 10 persoane.