Foarte multi parinti ii trimit pe cei mici la curs dans copii gandindu-se ca vor deveni mari vedete si o tara intreaga ii va apluda, insa de cele mai multe ori nu sunt constienti de alte adevarat beneficii pe care dansul le ofera, cu totul altele decat cele de a se transforma intr-un adevarat profesionist in domeniu.

Pentru cei mai mici a merge la – curs dans copii – este o activitate care ii poate invata dinamica unui grup, cum functioneaza acesta si cum fiecare dintre indivizi are un anumit rol, iar asta este un lucru extrem de important care il va ajuta foarte mult in viata. Cei de varsta mai mare precum adolescentii sau chiar si adultii vor invata mai multe despre spatiul personal – pentru ca acesta le va fi invadat mai tot timpul de catre partener – vor invata de asemenea cand este corect sa tina mana partenerului in timp ce danseaza, cum si pentru cat timp. Avand in vedere ca toate acestea se capata in timpul unei activitati placute precum dansul, atunci curs dans copii este cam tot ceea ce iti trebuie in acest moment.

Pe masura ce un curs de dans pentru copii devine mai dificil, copilul tau va invata mult mai bine sa se coordoneze si sa echilibreze balanta dintre activitatea motorie si cea psihica, iar acest lucru il va ajuta mai departe indiferent de ce alt sport va mai practica. Flexibilitatea este un element cheie in orice activitate sportiva, iar diferentierea corecta intre miscari executate cu viteza sau mai incet este foarte importanta.

In concluzie trebuie sa stii ca o baza sportiva pentru cel mic este foarta buna, iar daca reusesti sa-l convingi de mic ca sanatatea este importanta si trebuie intotdeauna sa practice sporturi si sa manance mancare cat mai benefica pentru organismul lui vei obtine un mare avantaj. Mai mult decat atat, la curs dans copii prin dans, el se distreaza si se bucura alaturi de colegii lui fara nici macar sa-si dea seama ca de fapt invata ceva util, iar asta poate fi considerat unul dintre cele mai mari obstacole : cum sa faci invatatul distractiv…. Urmeaza … pana atunci hai si tu la lectii de dans impreuna cu copilul tau.

Scoala de DAns sportiv DAnceTime te asteapta. Pentru inscrieri la curs de dans latino click

Curs de dans Bucuresti