Daca ne oprim din dans in timpul fazei initiale, a famializarii care se intampla la nivelul 1 incepatori va puteti da seama si singuri ca nu este ok. La fel si la modulul de incepatori nivelul 2. Dar deja la intermediari nivelul 1 si 2 lucrurile se schimba, pentru ca intervine foarte mult si dorinta omului de a avansa, de a continua acest demers lectii de dans unde miscarea fizica este mai mult decat suficienta si combinata cu un stil de viata combinat cu muzica si frumos.

scoala de dans dancetime

O alta modalitate in care putem tine pasul cu dansurile invatate in cadrul orelor de dans este sa revezi cd-urile cu muzica de la cursurile DAnceTime si sa asociezi dansurile invatate cu melodii de actualitate sau care ne sunt pe plac si pe care ne face placere sa dansam, dimineata cand ne trezim sau in masina sau de ce nu, in pauza, la birou. Mai putem profita de stilurile de dans invatate in cadrul orelor de dans in momentul in care mergem la o petrecere sau intr-o discoteca.

Trebuie sa recunoastem ca fiecaruia dintre noi ii place sa fie admirat si apreciat in clipa in care este prezent la o petrecere. Atunci de ce sa nu iesim in evidenta prin felul in care dansam, daca tot am urmat lectii de dans? Insa pentru a putea face acest lucru trebuie sa avem o incredere in fortele noastre si o relaxare in dans, chestiuni ce apar dupa multe sesiuni de dans, de exercitiu si constientizarea a miscarilor si implicit a corpului in ansamblul sau.

Inca mai stai pe scaun? Hai la DAnce Time

In concluzie pentru a tine pasul cu stilurile de dans pe care le-am invatat trebuie sa accesam informatia posedata cat de des cu putinta si de ce nu chiar de a face din dans un stil de viata, un must have asa cum facem shopping sau mancam in fiecare zi. Acesarea informatiei se poate intampla intr-un cadru organizat la lectii de dans, unde ne personalizam stilul de dans prin noutati si styling complex si tipsuri aflate de la instructor dansatori profesionisti. Mai putem tine pasul cu dansurile invatate in timpul liber sau la petreceri/ cluburi si de ce nu chiar singuri atunci cand simtim nevoia de relaxare si miscare fizica.

Draga cursant, revenim cu aceiasi intrebare. Tu in ce stadiu din procesul de invatare te aflii? Vrei sa aflii cum iti poti pastra acest stadiu?

Articol scris de Scoala de DAns DAnceTime

Tags: stil de viata, expresivitate prin dans, Scoala de Dans DAnce Time. Cursuri de dans in Bucuresti, din 2005,lectii de dans dans sportiv

Modulele DAnceTime


Articole dans >Lectii de dansDance Time > lectii de dans pentru copii si adulti.