Romania dansului sportiv a avut intalnire cu Europa dansului sportiv, weekendul trecut, pe 04 si 05 aprilie 2015, in Spania! Am tinut pumnii stransi si ochii spre cer… aveam nevoie! Fabian Ardeiu si Andreea Manea, Donosa Vlad si Gologan Otilia ne-au reprezentat in competitia competitia europeana a cluburilor de dans sportiv, la categoriile dansuri standard si dansuri latino-americane.

8 talpi, 4 romani, 2 perechi si o singura tara. Parchet magic si aripi la picioare! Hai Romania!!!!

Si Romania a castigat medalia de argint la Competitia Europena a Cluburilor de Dans Sportiv prin perechea de tineri dansatori Fabian Ardeiu si Andreea Manea (numar de concurs 80 in clip). Pe locurile 1 si 3 s-au clasat echipa de dansatori a Rusiei iar pe locul 9 celalalta pereche formata din Donosa Vlad si Gologan Otilia, pereche antrenata de Dna Andreea Manolache si Dl Alexandru Necula. Dna Andreea Manolache este un fost antrenor al Scolii de Dans DAnceTime.

Noi cei de la Scoala de Dans DANCETIME din Bucuresti le uram felicitari si succes pe aceasta cale pentru rezultatele obtinute si munca depusa dar si pentru ca reprezinta un sport nobil – dansul sportiv – la nivel competional, un sport atat de frumos prin care te poti pastra in forma fizica, poti face miscare si imbina utilul cu placutul.

………………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *