Timpul este resursa cea mai prețioasă de care dispunem și care nu se recuperează. Avem timp pentru toate spunea Octavian Paler in poezia “Avem timp”. Avem timp sa dezvoltam afaceri, sa ridicam de la zero companii cu sute de angajati, sa avansam in cariera si in functie, sa indraznim sa ne urmam visele si idealurile. Avem timp ”…sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim, sa scriem…” (Octavian Paler”). Avem timp sa facem miscare si cursuri de dans, insa avem veșnic impresia că nu avem timp să finalizăm tot ce ne-am propus, să ne oferim ce avem nevoie, ce ne împlinește.

Sa ne resincronizam ceasul intern daca trăim pe “repede înainte” sau daca regula celor de 3 opturi o incalcam frecvent. Regula celor 3 de opturi recomanda 8 ore de munca, 8 ore de somn, 8 ore de odihna activa iar cand spunem odihna activa ne referim la dezvoltare personala, la sport, miscare, dans, plimbare, concerte, spectacole; in principiu sa faci ce simte corpul tau fizic.

Daca simti nevoia de o schimbare in viata ta si in modul cum gandesti iti propun sa incepi o clasa pentru incepatori sau sa reiei cursul de dans,de unde ai rama (intermediar,avansat). 120 de minute pe săptămâna în care te relaxezi, faci mișcare, cunoști oameni noi, legi prietenii, testezi potențiali parteneri daca esti single. De ce cursuri de dans salsa, samba, rock`n`roll, valsuri, intr-un cuvant dans latino-american si de ballroom? Sunt fun, sunt variate ca sa nu te plictisesti, imbini utilul cu placutul, inveti sa dansezi singur sau în pereche, e ușor și în 4-5 luni deja te miști bine. Oare nu toți vrem să dăm un sens veșnicei batzaieli? Unii am vrea să ne afirmăm, să fim performeri sau concurenți, alții vrem să “ne miscam” pe ringul de dans. În dans talentul ține doar de perserverenta ta. Bază dansului individul sau în pereche o reprezintă creativitatea, ea se dezvoltă și evoluează odată cu complexitatea mișcărilor, a intelegerii frazelor muzicale, a poeziei melodiei…

Ce “înveți”? Insuficient si poate impropriu spus “înveți”, pentru ca la Scoala de Dans DAnceTime nu numai inveti, ci faci miscare, iti dezvolti inteligenta motrica, simțuri și calități pe care o mare parte din oameni nu credeau că le au. Înveți că poti sa dansezi si că nu ai anumite limite impuse de prieteni, dive, societate, familie care, apropo, vor ramane surprinsi atunci cand vor vedea ca tu nu mai stai pe scaun la nici o petrecere.

În pricipiu daca simti nevoia de o schimbare, sa redescoperi veselia, starea de bine, sa uiți de tv, ore suplimentare, stres, deadline-uri vino alaturi de noi, Scoala de Dans DAnceTime. Îți promitem o experiență nouă intr-o atmosfera irefutabilă de dezvoltare personală, o nouă cultură dansul abordat sistemic, sentimentul de apartenență la un grup, un nou stil de viață dansant. Iti promitem si ca vei slabi (intrebati-ne insa reteta) si distracție si amuzament. Restul insa depinde de tine sa iti gasesti putin timp si curaj sa pasesti in sala de dans.

Pentru inscrieri la ore de grup dansuri de societate &latino-americane si programul unor noi cursuri de dans in grupe de 10 persoane click aici, clic >>>
Pentru cursuri particulare de dans cu instructor personal si program flexibil saptamanal, ai detalii aici >>>


Scoala de Dans DAnce Time despre noi aici >>>
un articol ce te indeamna la schimbare, scris de Mihai Tarabugeac, fondator, profesor si coordonator al echipei